ДУША НАРОДУ

Твори на тему зима 2020

"«Зима — чудова пора», 8 клас"Zima-chudova-pora-8-klas.docx [14,02 Kb] (cкачиваний: 39)
"«Зимові ігри», 9 клас"Zimov-gri-9-klas.docx [13,25 Kb] (cкачиваний: 30)
"«Зимові розваги», 11 клас"Zimov-rozvagi-11-klas.docx [14,62 Kb] (cкачиваний: 33)
"«Скоро зима, або Зима вже на порозі», 10 клас"Skoro-zima-abo-Zima-vzhe-na-poroz-10-klas.docx [13,83 Kb] (cкачиваний: 29)
"«Сувора зима», 5 клас"Suvora-zima-5-klas.docx [12,78 Kb] (cкачиваний: 33)
"Есе з описом зими"Ese-z-opisom-zimi.docx [14,79 Kb] (cкачиваний: 50)
"Зима — біла чарівниця"Zima-bla-charvnicya.docx [13,75 Kb] (cкачиваний: 44)
"Міні-твори про зиму, 1-2-3-4 класи (початкова школа)"Mn-tvori-pro-zimu-1-2-3-4-klasi-pochatkova-shkola.docx [15,27 Kb] (cкачиваний: 65)
"Опис білої  зими"Opis-bloyi-zimi.docx [13,77 Kb] (cкачиваний: 37)
"Опис зимового дня"Opis-zimovogo-dnya.docx [14,58 Kb] (cкачиваний: 35)
"Опис приходу зими"Opis-prihodu-zimi.docx [14,28 Kb] (cкачиваний: 18)
"Твір про зиму"Tvr-pro-zimu.docx [14,78 Kb] (cкачиваний: 28)
"Художній опис зими"Hudozhny-opis-zimi.docx [13,08 Kb] (cкачиваний: 43)
"Чарівна зима"Charvna-zima.docx [13,05 Kb] (cкачиваний: 38)

Взимку відчуваєш себе великим і нерухомим. Все це, звичайно, через одяг, який робить з тебе капусту. Ще б. Як не відчувати себе овочем, якщо на тобі кілька кофт, колготки, яскраві, пов'язані з любов'ю мами шкарпетки, які можна дотягувати до коліна, неприємно шарудять болоньєві штани, пуховик, шапка, що дісталася від старшої сестри, але все ще виконує свою функцію, довжелезний шарф, що закриває пів обличчя і не дозволяє нормально розмовляти, пара рукавиць? Одягнувши все це, ти все одно почуєш: - Візьми запасні рукавиці, раптом ці промокнуть. Зібралися. Можна виходити в світ. Вийшовши на вулицю, відразу ж отримуєш ляпас від вітру і, трохи зіщулився, продовжуєш рух. Отримуючи несподіваний удар грудкою снігу, розумієш, що твої друзі вже давно чекають на тебе поруч з твоїм будинком, повільно повертаєшся і добровільно стаєш мішенню. Раптом у тебе виходить ухилитися, і ось ти вже трохи опустивши, збираєш білосніжний сніг в невеликі грудки з розміром долоні. Починається безладний обстріл, який триває недовго. Втомлені, з мокрими рукавицями, але такі воістину веселі все ви лежите в снігу. Хтось нахабно його їсть, а хтось вже пообідав бурулькою, але ти ніколи не пробував сніг на смак, і ось, після підбадьорення якості снігу твоїм другом, ти теж наважуєшся. Проковтнувши перший, але маленький шматочок нічого не відчуваєш, взявши в рот шматочок побільше відчуваєш, як він повільно тане в роті, проковтує, знову нічого. Запхав повний рот снігу чекаєш того приємного відчуття, але замість нього боляче щипає, зовсім неприємно, погодься. Виплюнувши і начебто розчарувавшись, дивись на одного, немов це він зробив тобі боляче. - Потрібно не так, потрібно по чуть-чуть. Ось так, - він відкусив маленький шматочок від свого сніжку. - Бачиш, мені не боляче. Ти знову намагаєшся, в цей раз успішно. Пізній зимовий вечір. Звернувши увагу на сніг, який почав йти кілька хвилин тому, ти зупинився. Включили ліхтарі. Картина заграла новими фарбами. Сніг падав і, м'яко лягаючи на замети, блищав сріблом під ліхтарним світлом. Висолопивши язика, ти почав ловити сніжинки. Виявляється зима - вона смачна. У разі необхідності написати твір на тему зима з української мови, то наш сайт вам допоможе у цьому прикладами які є добавлені у цьому розділі.


Читайте також